Activiteiten

Evenement details:

 • Jeugdcommissie

  De jeugdcommissie bestaat uit:

  image Arnoud Diemers (voorzitter)
  Manon Blaauw
  Ellen Scheermeijer

  Vrienden van de jeugdcommissie
  Annette Venema
  Sander Blaauw
  Pieter Bas Opheij

  Wat gaan we doen dit tennisjaar?

  De voorjaarscompetitie
  Met 5 jeugdteams is Heb Durf vertegenwoordigd bij de voorjaars districtscompetitie.

  Tenniskids

  Het Landsmeer Open Jeugdtoernooi
  Half juni is het traditionele jeugdtoernooi waar niet alleen alle kinderen van Heb Durf aan mee mogen doen, maar ook de jeugd uit de omtrek. Een week lang staat ons park in het teken van jeugdtennis. Leuk om mee te doen, maar zeker ook leuk om te komen kijken.

  De clubkampioenschappen
  Na de zomervakantie zullen de clubkampioenschappen plaatsvinden en wordt gestreden om het kampioenschap van Landsmeer in de verschillende leeftijdscategorieën.

  Wij zouden graag onze “vrienden van de jeugdcommissie” uit willen breiden. We zoeken een groot aantal ouders of oudere jeugdleden die het leuk vinden om (samen) een activiteit te organiseren of een kleine verantwoordelijk op zich willen nemen. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van de prijzen bij een toernooi, het organiseren van een toernooitje voor onze mini’s op een woensdagmiddag, het maken van foto’s tijdens het Open Jeugd Toernooi, het schrijven van een stukje voor de website na een toernooi, enzovoort. Op deze manier kunnen ouders met beperkte tijd, toch hun steentje bijdragen en het clubgevoel mede vormgeven.

  De jeugdcommissie staat open voor suggesties, feedback, vragen en opmerkingen. Dit kan per mail: jeugdcommissie@hebdurf.nl