Jeugdcommissie

 
De jeugdcommissie bestaat uit:
image
Arnoud Diemers (voorzitter)
Ellen Scheermeijer

Vrienden van de jeugdcommissie

Lisette Overmars (Tenniskids functionaris)
Krokus van der Waals (Jong vraagt Oud organisator)
Annette Venema (Brede ondersteuning)
Sander Baauw (Penningmeester)
Leo Verhoef (Fotograaf)
Manon Baauw

Wat gaan we doen dit tennisjaar?

De voorjaarscompetitie
Met 4 jeugdteams is Heb Durf vertegenwoordigd bij de voorjaars districtscompetitie.

Tenniskids
Vorig jaar is de KNLTB met Tenniskids begonnen. Dit is een nieuw programma voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. In het voorjaar wordt door de kinderen van 6 t/m 11 jaar in een team op elke 1e zondagochtend van de maand een aantal korte wedstrijdjes gespeeld tegen kinderen van andere verenigingen. Voor de kinderen van 10 t/m 12 jaar is op 7 woensdagmiddagen een competitie.

Jong vraagt Oud
Wil je een keer met je vader, moeder, grote broer of zus, een tante of een oom, de buurvrouw of –man een toernooitje spelen? Dan is dit je kans!

Het Landsmeer Open Jeugdtoernooi
Half juni (7 tot 15 juni) is het traditionele jeugdtoernooi waar niet alleen alle kinderen van Heb Durf aan mee mogen doen, maar ook de jeugd uit de omtrek. Een week lang staat ons park in het teken van jeugdtennis. Leuk om mee te doen, maar zeker ook leuk om te komen kijken.

De clubkampioenschappen
Na de zomervakantie (30 augustus tot 14 september) zullen de clubkampioenschappen plaatsvinden en wordt gestreden om het kampioenschap van Landsmeer in de verschillende leeftijdscategorieën.

Weekend weg
Samen met onze trainster Anouk willen we na de zomervakantie een weekend weg organiseren. Een leuk toernooi spelen en tegelijkertijd samen logeren is het idee. Jullie horen hier in de loop van het seizoen meer over.

Wij zouden graag onze “vrienden van de jeugdcommissie” uit willen breiden. We zoeken een groot aantal ouders of oudere jeugdleden die het leuk vinden om (samen) een activiteit te organiseren of een kleine verantwoordelijk op zich willen nemen. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van de prijzen bij een toernooi, het organiseren van een toernooitje voor onze mini’s op een woensdagmiddag, het maken van foto’s tijdens het Open Jeugd Toernooi, het schrijven van een stukje voor de website na een toernooi, enzovoort. Op deze manier kunnen ouders met beperkte tijd, toch hun steentje bijdragen en het clubgevoel mede vormgeven.

De jeugdcommissie staat open voor suggesties, feedback, vragen en opmerkingen. Dit kan per mail: jeugdcommissie@hebdurf.nl